Málaga CF morst punten in slotfase

MALAGA – Uiteindelijk hield voetbalclub Málaga CF slechts één punt over aan het uitduel tegen Real Sociedad, nadat het er lange tijd naar uit zag dat de Andalusische formatie met de volle buit op zak huiswaarts ging keren. Een late treffer van invaller Agirretxe ontnam Málaga niet alleen de winst, maar zorgde er tevens voor dat Real Sociedad twee punten boven Málaga blijft staan in de Primera División.

Het late verlies van twee punten betekende tevens een tegenslag in de jacht van Málaga CF op de Spaanse subtop, nadat de club de afgelopen weken een prima reeks neerzette en er zelfs al werd gesproken van plaatsing voor Europees voetbal. Duje Cop zette Málaga elf minuten na de pauze nog wel op voorsprong op aangeven van Rosales. Agirretxe schoot negen minuten voor tijd Real Sociedad op gelijke hoogte.Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s