‘Permanente’ kerstmarkt op en rond Plaza Cavana

NERJA – Nerja krijgt dit jaar een kerstmarkt, die van 5 tot en met 27 december dagelijks bezocht kan worden. Het initiatief komt van de Concejalías de Comercio en de Tradiciones Populares del Ayuntamiento de Nerja. De markt is gedurende die periode gevestigd aan de Plaza Cavana, achter de El Salvador-kerk naast het Balcón de Europa.

Naast typische kerstartikelen zullen er door de inbreng van de Asociación de Empresarios de Nerja, een lokale vereniging die de belangen behartigt van de lokale boeren en winkeliers, ook veel typerende producten uit de regio te koop worden aangeboden.

Iglesia El Salvador 20131218

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s