Weersomslag zet zich door in Nerja

NERJA – Dat de echte zomer is afgelopen zal niemand zijn ontgaan met de verandering van het weerbeeld in Nerja en omstreken. Ook voor de komende dagen worden wolkendekken verwacht en kan en af en toe een bui vallen, met kans op onweer in de nacht van zondag op maandag.

Vanaf woensdag lijkt de zon weer met regelmaat gaten in het wolkendek te branden, zo voorzien de weerkundigen van het Spaanse weerstation Aemet. De temperaturen blijven overdag variëren tussen de 20 en 25 graden, de wind is matig tot zwak.  In de nachtelijke uren kan het kwik dit weekeinde dalen tot 13 graden, daarna wordt het ook ’s nachts weer iets warmer.

(Klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Weer okt 25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s