Granada CF beperkt schade

GRANADA – In de Spaanse Primera División is voetbalclub Granada CF zaterdag in eigen huis niet verder gekomen dan een gelijkspel. In de Andalusische derby tegen het recent gepromoveerde Real Betis Sevilla werd het 1-1, waarbij de bezoekers de bovenliggende partij waren maar dat verschil niet in doelpunten wisten uit te drukken.

Granada begon voortvarend aan het duel en vierde al na drie minuten spelen de openingstreffer van Foulquier. Betis zette vervolgens druk en kwam vijf minuten voor de pauze langszij via een doelpunt van Ruben Castro. Granada probeerde in de tweede helft wel aan te zetten, maar stuitte daarbij op een solide defensie van Real Betis.

Foto (c) NerjaDigitaal.com
Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s