Oude brug bij entree Nerja afgesloten

NERJA – De oude brug met de kasseien, naar het centrum van Nerja over de Río Chillar, de Puente Viejo richting de supermarktvestiging SuperSol is met ingang van dinsdagmiddag 20 oktober tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Dit leidde dinsdagmiddag tot lange rijen auto’s op de N-340 en de eerste rotondes.

Volgens de gemeente Nerja is de afsluiting een gevolg van stormschade en achterstallig onderhoud aan het wegdek, wat door de recente regenval is verslechterd. De watermaatschappij Aguas de Narixa is in de optiek van de gemeente Nerja verantwoordelijk voor de onderhoud aan de brug en het wegdek. Voor de nu geplande werkzaamheden zijn vijftien dagen uitgetrokken. Praktijkervaringen met de gemeente Nerja en renovatie/onderhoud van bestratingen leerden echter in het verleden dat dergelijke werkzaamheden vrijwel altijd minimaal twee keer zo lang duren als wordt aangekondigd.

Cuevatren1

3 gedachten over “Oude brug bij entree Nerja afgesloten

  1. Augustus jl. waren de overkappingen reeds gereed. Er zal wel over nagedacht zijn maar we stonden met het helft (onderste deel) van ons lichaam nog steeds in de zon. En met 35-40 graden en met de kinderen erbij is dat geen pretje. Hopelijk zal de kiosk waar de kaartjes worden verkocht in de toekomst ook worden voorzien van een dergelijke overkapping.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s