Schaduw voor busreizigers Nerja

NERJA – Het heeft even geduurd, maar de gemeente Nerja en de Alsa-busdiensten zijn er nu toch ook van overtuigd dat wachten op een bus richting Málaga, in de brandende zon met temperaturen tussen de 35 en 40 graden Celcius, voor de meeste reizigers geen favoriete bezigheid is. Dus werd er de laatste maand(en) langzaam gewerkt aan een overkapping bij het centrale busstation in Nerja, even voorbij de brug over de Río Chillar.

Uiteraard zijn de werkzaamheden, volgens ‘goed’ lokaal gebruik, nog niet helemaal klaar maar de eerste resultaten zijn al duidelijk zichtbaar. Veel schaduw geeft de overkapping, in ieder geval rond het middaguur, nog niet maar er zal best over zijn nagedacht.Busstation2

Busstation1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s