Nieuwe expositie in Galería Krabbe

FRIGILIANA – In de Deense Galería Krabbe in Frigiliana wordt maandagavond 19 oktober een nieuwe expositie officieel geopend onder de naam C.A.C, i Galería Krabbe. Te bezichtigen zijn daarbij zowel schilderijen, foto’s als beeldhouwwerken.

De werken zijn van Luis Alhama Maestre (sculpturen), Alejandro Martín Parra (foto’s), Juan Muñoz (sculpturen), Florencia Rojas (foto’s) en Zeus Sánchez Cañete (schilderijen). Galería Krabbe is gevestigd aan de Calle Rosarico La Joaquín 12 in Frigiliana. De tentoonstelling loopt van 23 vrijdag oktober tot en met zaterdag 21 november, informatie over de exacte openingstijden is te vinden op de website http://www.galeriakrabbe.com .

Frigiliana Krabbe okt15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s