Eredivisievoetbal bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana, worden alle belangrijke voetbalwedstrijden live uitgezonden op grote tv-schermen. Dit weekeinde zijn daar alle belangrijke wedstrijden in de negende  speelronde van de Nederlandse competitie te volgen.

El Fuego zendt daarnaast ook veel wedstrijden uit de Spaanse, Britse en Duitse competities uit. Het programma wordt veelal aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. In de eredivisie staan zaterdag 17 oktober onder meer Heracles-Ajax (19.45 uur) en PSV-Excelsior (20.45 uur) op het programma. Zondag wordt onder meer  FC Twente-NEC (12.30 uur) en Heerenveen-Feyenoord (14.30 uur) afgewerkt in de eredivisie.

Uitgezonden wordt ook de wedstrijd in de Spaanse Primera División tussen Valencia en Málaga (zaterdagavond, 22.00 uur).

tv camera liga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s