Star Flyer in haven van Málaga

MALAGA – De viermaster Star Flyer meert zaterdag 17 oktober aan in de haven van Málaga. Het cruiseschip werd in 1990 en 1991 gebouwd op het scheepswerven van het Belgische Langerbrugge en vaar momenteel onder Malteser vlag en is eigendom van de Zweedse maatschappij Star Clippers Ltd.

Het schip, dat bruto 2300 ton weegt, heeft een lengte van 112 meter en een breedte van 15 meter. De Star Flyer, die maximaal 3.400 passagiers kan vervoeren, komt vanuit de haven van Motril zaterdagochtend rond 09.00 uur aan in de haven van Málaga. Het vertrek staat gepland voor zondagmiddag 13.00 uur.

Malaga Star_flyer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s