Expositie Asociación Axarteismo in Sala Mercado

NERJA – In de Sala Mercado, aan de Plaza Ermita bij de taxi standplaats naast het centrum van Nerja, wordt vrijdagavond 16 oktober om 20.00 uur een nieuwe tentoonstelling geopend. Het betreft schilderijen van leden van de Asociación Axarteismo, een regionale vereniging van kunstenaars.

Te zien zijn werken van  Francisco Granero, J.Antoni Garcia, Luis Mugar, Manuela Bueno en Tony Palacio. De Sala Mercado is dagelijks geopend van 11.00-13.30 uur en van 17.00-20.00 uur, de expositie duurt tot 4 november.

Nerja SalaMercado01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s