Programma slotdag Feria de Nerja

NERJA – In Nerja wordt maandag 12 oktober zowel de slotdag van het jaarlijkse Feria als de nationale feestdag Día de Hispanidad gevierd. Banken en instanties zijn dan gesloten, ook veel grote supermarkten houden op deze dag (gedeeltelijk) de deuren dicht. De feestdag wordt geopend op het Balcón de Europa, waar vandaan rond het middaguur de Zurappas Band vertrekt voor een tocht door de straten van de binnenstad. Om circa 12.30 uur treden daar ook koren en dansgroepen uit Nerja, Torrox en Marbella op.

Om 12.30 uur is er voor de allerkleinsten een musical in de ‘Caseta Infantil’ op het kermisterrein, rond 13.30 uur beginnen daar in de ‘Caseta El Cortijo’ een reeks aan optredens door lokale artiesten. Om 16.00 uur staat op het Balcón een optreden gepland van de muziekgroep Vaso Largo, rond 18.00 uur gevolgd door optredens van de koren Coro Rociero de la Peña Nerjaña en Coro Rociero El Lerele.

Op het Carabeo-terrein zorgt de formatie’ Alalba’ vanaf 21.30 tot na middernacht voor de muziek, in de gemeentelijke feesttent op het Plaza de España staat tot circa 02.00 uur een ‘poprock and metalnight’ op de rol met onder meer de bands Unsuspected, Introversion en Corrosion.

De kermis wordt om ongeveer 02.00 uur in de nachtelijke uren afgesloten met een groot vuurwerk vanaf het Balcón de Europa.

Vuurwerk 20132014 01 Vuurwerk 20132014 02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s