Programmagids verkiezingen dorpskoningin Nerja

NERJA – De organisatoren van het Gran Gala de Elección de la Reina de las Fiestas y El Caballero de Nerja hebben het programmaboekje voor donderdagavond 8 oktober online gezet. Dit gala is één van de hoogtepunten van het Feria de Nerja, dat die avond om 20.00 uur wordt geopend met een concert van de lokale muziekband La Banda de Municipal de Música de Nerja op het Balcón van Europa.

Het galafeest rond de verkiezing van de ‘dorpskoningin’ vindt plaats in de grote gemeentelijke feesttent op het Plaza de España en begint rond 22.30 uur. Het gala wordt gepresenteerd door de in Spanje bekende tv-presentator Agustín Bravo en de uit Nerja afkomstige Charo García.

Het programmaboekje, inclusief de verkiezingsregels en alle kandidaten, is te vinden op de website Programmagids .

Nerja Reina verkiezingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s