Beklimming Pico del Veleta

NERJA/ALMACHAR – De wandelvereniging uit Almachar heeft voor zondag 18 oktober een wandeling uitgezet naar de Pico del Veleta, de hoogste bergtop van de Sierra Nevada. De tocht heeft een lengte van vijftien kilometer en een gemiddelde moeilijkheidsgraad.

De inschrijfkosten bedragen vijf euro per persoon, meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Gemeente Almachar . Mochten de weersomstandigheden dermate verslechteren dat een beklimming van de Pico del Veleta onverantwoord is, dan wordt een alternatieve route gezocht.

Almachar Subita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s