Amrabat twee maanden aan de kant

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF moet het de komende twee maanden stellen zonder één van de belangrijkste spelers van het elftal, de Nederlandse Marokkaan Nordin Amrabat. De 28-jarige middenvelder/aanvaller heeft een scheur in de meniscus in zijn rechterknie opgelopen.

Daaraan wordt hij vrijdag 2 oktober in Nederland geopereerd. Afgelopen weekeinde speelde hij nog tegen Real Madrid, dat op eigen bodem het stugge Málaga niet op de knieën kreeg (0-0). Amrabat haalde het einde van de wedstrijd niet, hij werd halverwege de tweede helft met een rode kaart van het veld gestuurd na het maken van een slaande beweging richting Madrid-speler Marcelo.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s