Voorlaatste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 33ste en voorlaatste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt, met alle wedstrijden tegelijkertijd om eventueel mogelijke competitievervalsing uit te sluiten, afgewerkt op zondag 21 mei om 14.30 uur. Daarbij staan de volgende negen wedstrijden op het programma: Ajax-FC Utrecht, Go Ahead Eagles-Volendam, Sparta-Cambuur, RKC-FC Twente, NEC-AZ, Vitesse-FC Groningen, PSV-Heerenveen, Emmen-Feyenoord en Excelsior-Fortuna Sittard.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zaterdagmiddag 20 mei is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen titelkandidaat Alavés en het regionale Málaga CF (vanaf 18.30 uur). Granada CF, nog altijd in de race voor de titel, komt om dezelfde tijd in actie voor een uitwedstrijd tegen middenmoter Mirandés.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s