32ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 32ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 12 mei om 20.00 uur in Enschede geopend met het duel FC Twente-NEC. Een dag later ontvangt in Volendam het plaatselijke Volendam tegenstander Sparta Rotterdam (aftrap 18.45 uur). Later die avond staan Heerenveen-Excelsior (aanvang 20.00 uur) en FC Utrecht-RKC (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 14 mei wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Arnhem tussen Vitesse en Cambuur. Dit duel is niet bij El Fuego te zien vanwege het vroege aanvangstijdstip (de bar opent om 14.00 uur de deuren). Later op de dag worden de wedstrijden FC Groningen-Ajax (vanaf 14.30 uur), Feyenoord-Go Ahead Eagles (16.45 uur), PSV-Fortuna Sittard en AZ-Emmen (beide duels beginnen om 20.00 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zaterdagmiddag 13 mei is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Málaga CF en Mirandés (vanaf 21.00 uur in het stadion La Rosaleda van Málaga) te zien. Granada CF, nog altijd in de race voor de titel, komt eerder die avond (18.30 uur) al in actie voor de Segunda División in een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter CD Lugo).

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s