Finale in strijd om KNVB-beker te zien bij El Fuego

NERJA – De finale in de strijd om de KNVB-beker tussen Ajax en PSV is zondagavond 30 april in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Bar El Fuego is te vinden aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. Ook worden daar komend weekeinde wedstrijden uit de Spaanse en Engelse voetbalcompetities uitgezonden. Zo is er zondagavond 30 april (aftrap 18.00 uut) onder meer de topper in de Spaanse Segunda División tussen het Andalusische Granada CF (vierde in de stand met 64 punten) en koploper Eibar (66 punten) te zien.

Maandagavond 1 mei (vanaf 18.30 uur) vecht het regionale Málaga CF voor lijfsbehoud in de Segunda Divisón in een thuiswedstrijd tegen SD Huesca. De blauwwitten wonnen de laatste drie wedstrijden op rij en hebben daardoor nog steeds uitzicht op ontsnapping aan de dreigende degradatie. Daarnaast worden er zowel zaterdag als zondag wedstrijden uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League vertoond.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s