Dertigste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de dertigste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 21 april om 20.00 uur in Volendam geopend met het duel Volendam-Cambuur. Een dag later ontvangt in Heerenveen de plaatselijke voetbaltrots tegenstander Emmen (aftrap 18.45 uur). Later die avond staan FC Groningen-NEC (20.00 uur) en Vitesse-Excelsior (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 23 april wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Enschede tussen FC Twente en Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd is vanwege het vroege aanvangstijdstip (de bar opent om 14.00 uur de deuren, red.) niet te zien bij bar El Fuego). Later op de dag worden de wedstrijden PSV-Ajax, Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard (beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur), Feyenoord-FC Utrecht (16.45 uur) en AZ-RKC (20.00 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zondagmiddag 23 april is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen hekkensluiter CD Lugo en Málaga CF (vanaf 14.00 uur) te zien. Voor Málaga is winst in deze uitwedstrijd tegen laagvlieger Lugo cruciaal in de strijd tegen een dreigende degradatie. Granada CF komt later op de dag (18.30 uur) voor een uitwedstrijd tegen Racing Santander.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s