Tangomuziek in Centro Cultural

NERJA – De uit Granada afkomstige zanger Jolís (José Luis Gualda) brengt vrijdagavond 21 april in het Centro Cultural (aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad) van Nerja een eerbetoon aan de Argentijnse zanger/songwriter Alberto Cortez.

De show begint om 20.00 uur en duurt circa één uur. Toegangskaarten kosten 15 euro per persoon en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad of via internet te reserveren via https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERTANGOJOLISCOR.

Jolís wordt begeleid door Nicolás Medina op gitaar, Walter Sabolo op keyboards en accordeon, Marcelo Huertas op drums en gitaar en Rafael del Castillo op basgitaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s