Europese duels Feyenoord en AZ te zien in Nerja bij El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Feyenoord als AZ te volgen.

AZ speelt voor de Conference League in de kwartfinales donderdagavond 20 april (aftrap 18.45 uur) een thuiswedstrijd tegen het Belgische Anderlecht. Het eerste duel tussen deze twee clubs werd vorige week in België door Anderlecht met 2-0 gewonnen.

Feyenoord komt in de kwartfinales van de Europa League donderdagavond 20 april in actie voor een uitwedstrijd tegen het Italiaanse AS Roma (vanaf 21.00 uur). Vorige week eindigde de eerste ontmoeting tussen beide teams in een nipte 1-0 overwinning voor Feyenoord.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s