Málaga CF knokt zich naar drie punten

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft Segunda Divisón-club Málaga CF zondagavond 16 april een zwaar bevochten 1-0 overwinning geboekt op het hoog geklasseerde FC Cartagana. Mede door deze zege verkleinde de in degradatienood verkerende Andalusische ploeg het gat met de veilige achttiende plaats (Santander, red.) van acht tot vijf punten. Málaga heeft nu nog zes wedstrijden om het vege lijf te redden.

Pablo Chavarria was zondag de gevierde man in Málaga met zijn winnende treffer in de 21ste minuut. In het restant van het duel slaagde Málaga erin, ondanks fel aandringen van Cartagena, om de voorsprong over de streep te trekken en daarmee voor de achtste keer deze competitie (er zijn 36 wedstrijden gespeeld) een overwinning te boeken. Wél liep de ploeg nog tegen een rode kaart aan, toen Manuel Reina Rodríguez in de vierde minuut van de blessuretijd van het veld werd gezonden.

Komend weekeinde neemt Málaga het in een uitwedstrijd op tegen hekkensluiter CD Lugo (zondag 23 april, aanvang 14.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s