29ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 29ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 14 april om 20.00 uur in Rotterdam geopend met het duel Excelsior-Go Ahead Eagles. Een dag later ontvangt in Waalwijk het plaatselijke RKC tegenstander FC Groningen (aftrap 18.45 uur). Later die avond staat Sparta Rotterdam-Heerenveen (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 16 april wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Nijmegen tussen NEC en Vitesse. Deze wedstrijd is vanwege het vroege aanvangstijdstip (de bar opent om 14.00 uur) niet te zien bij El Fuego. Later op de dag worden de wedstrijden FC Volendam-PSV, FC Utrecht-FC Twente (beide duels beginnen om 14.30 uur), Cambuur-Feyenoord (aanvang 16.45 uur), Ajax-Emmen en Fortuna Sittard-AZ (beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zondagavond 16 april is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Málaga CF en FC Cartagena (vanaf 18.30 uur) te zien. Granada CF komt een dag eerder (zaterdag 15 april) al in actie voor de topper in de Segunda División tegen UD Las Palmas (aftrap in het stadion Nuevo Los Cármenes van Granada om 16.15 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s