Komedie Un secreto a voces in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt vrijdagavond 14 april de komedie Un secreto a voces opgevoerd. Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad.

De voorstelling begint om 20.30 uur en duurt circa één uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural en kosten twaalf euro per stuk, op de dag van de voorstelling kosten ze vijftien euro. Toegangsbewijzen kunnen ook via internet worden gereserveerd: https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERSECRETOAVOCES.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s