28ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 28ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 7 april om 20.00 uur in Groningen geopend met het duel FC Groningen-FC Utrecht. Een dag later ontvangt in Arnhem het plaatselijke Vitesse tegenstander Go Ahead Eagles vanaf 18.45 uur. Later die avond staan PSV-Excelsior, AZ-Sparta (beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur) en Heerenveen-Volendam (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 9 april wordt de speeldag geopend om 12.15 uur met het duel in Enschede tussen FC Twente en Cambuur. Dit duel is vanwege het vroege aanvangstijdstip (de bar om 14.00 uur de deuren, red.)) niet te zien bij El Fuego. Later op de dag worden de wedstrijden Emmen-NEC (14.30 uur), Ajax-Fortuna Sittard (16.45 uur) en Feyenoord-RKC (20.00 uur) afgewerkt.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op vrijdag 7 april is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Villareal CF B en Málaga CF (21.00 uur) te zien. Een dag later (zaterdag 8 april) speelt Granada CF een uitwedstrijd tegen Real Zaragona (aanvang 16.15 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s