Halve finales KNVB-beker in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het bijwonen van de halve finales in de strijd om de KNVB-beker.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Dinsdagavond 4 april neemt de amateurclub Spakenburg het op eigen terrein op tegen PSV (aanvang 20.00 uur), woensdagavond 5 april (eveneens 20.00 uur) staat in de Rotterdamse Kuip de traditionele kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s