Team El Fuego wederom winnaar poolcompetitie Nerja

NERJA – Het poolteam van de Spaans/Nederlandse bar El Fuego heeft de Nerja Pool League 2022/2023 gewonnen. Het team, dat uit spelers van diverse nationaliteiten bestaat, prolongeerde de titel nadat het zich eerder ook al tot winnaar liet kronen in het seizoen 2019/2020. Het daaropvolgende jaar ging de competitie niet door vanwege de Corona-crisis.

In de competitie verwees El Fuego de naaste belager Oasis A uiteindelijk met ruim verschil naar de tweede plaats: 169 tegen 157 punten. De derde plaats was voor Fitzgeralds (147 punten), Fuego El eindigde als vierde (126 punten) en Nerja United (123 punten) als vijfde. Aan de competitie deden dit seizoen twaalf teams mee.

De prijsuitreiking (bij de winnende bar El Fuego aan de Calle Filipinas vóór de entree naar de boulevard van Playa Burriana)) vindt plaats op vrijdagavond 12 mei (aanvang 19.00 uur). Voorafgaand is er nog de play-off in de competitie voor de beste speler uit de League (aanvang 18.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s