Dúo Zyryab in Centro Cultural van Nerja

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45, in de binnenstad van Nerja, is vrijdagavond 31 maart het Dúo Zyryab te zien en beluisteren. Het duo brengt vooral (flamenco)gitaar en pianomuziek ten gehore.

De show begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur, de toegangsprijs bedraagt twaalf euro per persoon. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum of te reserveren via de website https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERJCUOZYRYAB.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s