Málaga CF grijpt laatste strohalm

MALAGA – In de 33ste speelronde voor de Spaanse Segunda División heeft de Andalusische voetbalclub Málaga CF de laatste strohalm gegrepen om een dreigende degradatie te ontlopen. In het eigen La Rosaleda-stadion werd het bezoekende Leganés met 2-0 verslagen, waardoor het gat met de veilige achttiende plaats nog altijd overbrugbaar is.

Málaga, dat nog geen tien jaar geleden furore maakte in de Champions League maar door wanbeleid diep is weggezakt, staat nu op een twintigste plaats met acht punten achterstand op een veilige positie en nog negen wedstrijden voor de boeg.

In de wedstrijd tegen Leganés was Málaga de licht overheersende ploeg en kwam de club halverwege de tweede helft op een 1-0 voorsprong dankzij Rubén Castro. Pas diep in blessuretijd (98ste minuut) scoorde Pablo Chavarría de bevrijdende tweede treffer: 2-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s