Temperaturen gaan weer omhoog voor Nerja en omgeving

NERJA – De temperaturen rond Nerja en directe omgeving schieten zondag 26 maart weer omhoog-. de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwacht daarbij zelfs een gemiddelde temperatuur van circa 27 graden Celsius.

Voor de komende week voorzien de meteorologen temperaturen van rond de 23 graden Celsius, waarbij deze op vrijdag 31 maart opnieuw richting 27 graden Celsius schiet. De zon regeert de komende dagen, waarbij er af en toe wél sprake kan zijn van (sluier)bewolking. Maandag 27 maart kan daarbij een stevige wind opsteken, die in de dagen daarop weer afzwakt tot matig. De kans op neerslag lijkt voor de komende week zo goed als nihil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s