EK-kwalificatieduel Frankrijk-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het kwalificatieduel voor het Europees Kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland tussen Frankrijk en Nederland is vrijdagavond 24 maart vanaf 20.45 uur in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Ook het daarop volgende EK kwalificatieduel, op maandag 27 maart(aanvang 20.45 uur), van het Nederlands elftal is te zien bij El Fuego. Nederland ontvangt dan, in het stadion De Kuip van Rotterdam, Gibraltar als tegenstander. De andere tegenstanders van Oranje in deze Groep B van de kwalificatie zijn Ierland en Griekenland.

Bij Fuego zijn komend weekeinde ook andere duels uit de EK-kwalificatiereeks te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s