Europese duels Feyenoord en AZ te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Feyenoord als AZ te volgen.

AZ speelt voor de Conference League in de achtste finales donderdagavond 16 maart (aftrap 21.00 uur) een thuiswedstrijd tegen het Italiaanse Lazio Roma. Het eerste duel tussen deze twee clubs werd vorige week in Rome door AZ met 1-2 gewonnen.

Feyenoord komt in de achtste finales van de Europa League donderdagavond 16 maart in actie voor een thuiswedstrijd tegen het Oekraïense FK Sjachtar Donetsk (vanaf 18.45). Vorige week eindigde de eerste ontmoeting tussen beide clubs in 1-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s