Mobiel ITV-keuringsstation weer naar Nerja

NERJA – Het mobiele keuringsstation ‘ITV de Ciclomotores’ doet op donderdag 16 maart en donderdag 13 april Nerja weer aan, om bromfietsbezitters in en rond Nerja de gelegenheid te geven hun tweewielers aan te bieden voor de (verplichte) tweejaarlijkse ITV-keuring.

De keuringen vinden plaats op het terrein van de wekelijkse markt aan de Avenida de la Constitución in Nerja. Het keuringsstation is geopend van 10.30 tot 14.30 uur op donderdag 15 maart, een maand later (13 april) van 08.30 uur tot 12.30 uur. Hiervoor dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt via het telefoonnummer +34 959 999 999 óf elektronisch via de website http://www.itvcita.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s