25ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 25ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 10 maart om 20.00 uur in Deventer geopend met het duel tussen Go Ahead Eagles en RKC. Een dag later (zaterdag 11 maart) staan Emmen-Excelsior (16.30 uur), Fortuna Sittard-FC Twente (18.45 uur), AZ-FC Groningen (20.00 uur) en Sparta-Vitesse (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 12 maart wordt de speeldag geopend met het duel in Nijmegen tussen NEC en FC Utrecht. Vanwege het vroege aanvangstijdstip (12.15 uur) zal deze wedstrijd niet bij El Fuego (de bar opent zondags om 14.00 uur de deuren) zijn te zien. Dat geldt wél voor de duels Heerenveen-Ajax (14.30 uur), PSV-SC Cambuuur (16.45 uur) én Feyenoord-Volendam (aanvang 20.00 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zaterdagavond 11 maart is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen UD Las Palmas en Málaga CF te zien. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Granada CF komt een dag later (zondagavond 12 maart) in actie voor een thuiswedstrijd tegen Ponferradina (aanvang 21.00 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s