Temperaturen spectaculair omhoog aan einde van de week

NERJA – Het heeft er alle schijn van dat aan het einde van deze week de temperaturen rond Nerja spectaculair omhoog schieten. De meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorziet in hun meeste recente weersvoorspellingen zelfs dagen met maxima van 25 á 26 graden Celsius.

Voor het zover is krijgt Nerja en naaste omgeving op maandag 6 maart en dinsdag 7 maart te maken met veel bewolking, waaruit in de loop van de dag ook neerslag kan vallen. Koud wordt het ook in het begin van de week niet met maxima rond 20 graden Celsius. Wel is er, tot en met donderdag 9 maart, bij en tijd wijle sprake van een matige tot stevige wind.

De echte weersomslag wordt door de meteorologen van Aemet voorzien op vrijdag 10 maart, als de maxima plots oplopen naar circa 25 graden. Deze temperaturen houden in de huidige vooruitzichten aan tot en met volgend weekeinde.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s