24ste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 24ste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De competitieronde wordt vrijdagavond 3 maart om 20.00 uur in Utrecht geopend met het duel tussen FC Utrecht en Fortuna Sittard. Tegelijkertijd spelen in Arnhem Vitesse en AZ tegen elkaar. Een dag later (zaterdag 4 maart) staan Volendam-Emmen (18.45 uur), Feyenoord-FC Groningen (20.00 uur) en FC Twente-Heerenveen (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 5 maart wordt de speeldag geopend met de Rotterdamse derby Excelsior-Sparta. Vanwege het vroege aanvangstijdstip (12.15 uur) zal deze wedstrijd niet bij El Fuego (de bar opent zondags om 14.00 uur de deuren) zijn te zien. Dat geldt wél voor de duels RKC-PSV (14.30 uur), Ajax-NEC (16.45 uur) én Cambuur-Go Ahead Eagles (aanvang 20.00 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Op zondagavond 5 maart is er in de Spaanse Segunda División de wedstrijd tussen Málaga CF en Santandar te zien. De wedstrijd wordt afgewerkt in het stadion La Rosaleda van Málaga en begint om 18.00 uur. Granada CF komt een dag eerder (zaterdagmiddag 4 maart) in actie voor een uitwedstrijd tegen Burgos (aanvang 16.15 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s