Kwartfinales KNVB-beker in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het bijwonen van de kwartfinales voor de KNVB-beker.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Woensdagavond 1 maart speelt Heerenveen om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Donderdagavond staan de kwartfinales tussen PSV en ADO Den Haag (18.45 uur) en De Graafschap en Ajax (21.00 uur) op het programma. Dinsdagavond 28 februari zorgen de amateurs van Spakenburg voor een daverende surprise door eredivisieclub FC Utrecht een pak slaag (1-4) te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s