Temperaturen naar beneden rond Nerja

NERJA – Na een redelijke voorjaarsweek heeft er alle schijn van dat de temperaturen rond Nerja en omgeving de komende dagen weer gaan dalen. Dit blijkt uit de meest recente weersvoorspellingen van de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Volgens die vooruitzichten wordt zondag 16 februari nog een gemiddelde dagtemperatuur van zeventien graden Celsius gehaald maar zakt deze in het begin van de komende week naar vijftien graden Celsius. Vanaf dinsdag 28 februari is er bovendien veel sprake van bewolking, waaruit aan het einde van de komende week ook neerslag wordt verwacht. De wind blijft de komende dagen matig tot zwak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s