Belangrijke winst voor Málaga CF

MALAGA – In de strijd tegen degradatie uit de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF maandagavond 20 februari goede zaken gedaan door tegenstander Real Zaragoza te verslaan. De Andalusische club won de thuiswedstrijd in het Estadio La Rosaleda met 3-0 en hield daarmee aansluiting op de ranglijst met de clubs die net boven de degradatiezone staan.

Bij een eventueel verlies was de kloof met voorganger Ponferradina (momenteel negentiende op de ranglijst, red.) gegroeid naar een kloof van zeven punten en met Santander (achttiende en de laatste veilige plek, red.) naar acht punten. Na de thuiswinst op Real Zaragoza bedraagt de achterstand van Málaga op beide clubs respectievelijk vier en vijf punten, hetgeen nog is te overzien voor het restant van de competitie.

Na een doelpuntloze eerste helft opende Rubén Castro elf minuten na de hervatting de score: 1-0. Zestien minuten voor tijd bracht Lago Junior de marge op twee doelpunten, opnieuw Rubén Castro stelde de overwinning voor Málaga vlak voor tijd veilig: 3-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s