Europees clubvoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden voor de diverse Europese voetbalcups zijn deze week in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas). Daar zijn deze week de Europese avonturen van zowel Ajax als PSV te volgen.

Ajax speelt voor de Europa League in de achtste finales donderdagavond 16 februari (aftrap 18.45 uur) in Amsterdam een thuiswedstrijd tegen het Duitse Union Berlin. De return staat gepland op donderdag 23 februari (21.00 uur).

PSV komt (ook in de Europa League) donderdagavond 16 februari in actie voor een uitwedstrijd tegen het Spaanse Sevilla FC (vanaf 21.00 uur). De return in Eindhoven wordt afgewerkt op donderdagavond 23 februari (18.45 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s