Concert Insostenible Big Band uit Málaga in Centro Cultural

NERJA – De Insostenible Big Band uit Málaga treedt zaterdag 11 februari op in Nerja. Dit gebeurt in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangskaarten kosten 15 euro per persoon.

De Big Band, bestaande uit louter jonge musici, heeft de afgelopen jaren een grote naam opgebouwd in Spanje. Zo trad de Isostenible Big Band al twee keer op bij het Jazz Festival van Málaga en de grote theaters in Málaga als het Teatro Cervantes en Teatro Echegaray. Ook in het Cultureel Centrum van Nerja was de groep al eens eerder present.

Toegangskaarten kunnen ook in de voorverkoop via internet worden gereserveerd: https://mientrada.janto.es/espectaculo/evento/NERJABIGBAND .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s