Nederlands bekervoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in de achtste finales van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Dinsdagavond 7 februari wordt om 18.45 uur de reeks aan wedstrijden geopend met het duel tussen AZ en FC Utrecht, om 20.00 uur komen De Graafschap en de amateurs van De Treffers uit Groesbeek in actie. Om 21.00 uur is het dan de beurt aan NAC en Heerenveen.

Een dag later, woensdagavond 8 februari, neemt PSV het vanaf 18.45 uur op tegen Emmen. Om 20.00 uur begint dan het onderlinge amateurduel tussen Spakenburg en Katwijk, een uur later treedt Feyenoord in Rotterdam aan tegen NEC.

Ook op donderdagavond 9 februari staan er nog twee KNVB-bekerwedstrijden op het programma. Dan treedt FC Twente om 18.45 uur in Enschede aan tegen Ajax en wordt in Den Haag het duel ADO Den Haag-Go Ahead Eagles afgewerkt (vanaf 21.00 uur).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s