Granada CF meldt zich bij koplopers Segunda División

VILLA REAL – Via een solide 0-2 overwinning op Villareal CF B heeft voetbalclub Granada CF zich zondagmiddag 5 februari gevoegd bij de koplopers in de Spaanse Segunda División. De Andalusische formatie, die afgelopen seizoen degradeerde uit de hoogste voetbalafdeling in Spanje, staat nu na 26 competitiewedstrijden met 44 punten op de vijfde plaats op slechts vier punten van koploper Las Palmas.

Granada nam al vroeg in de wedstrijd afstand van de thuisclub. De Israëliër Shon Weissman opende al in de vierde minuut de score: 0-1. Nog voor er een half uur was gespeeld (in de 28ste minuut) verdubbelde de Albanees Myrto Uzuni de score en bepaalde de latere eindstand op 0-2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s