Twintigste speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de twintigste speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De twintigste competitieronde wordt vrijdagavond 3 februari om 20.00 uur in Sittard geopend met het duel tussen Fortuna Sittard en Sparta. Een dag later (zaterdag 4 februari) staan Volendam-AZ (18.45 uur), Emmen-Vitesse, FC Utrecht-Heerenveen (beiden aanvang 20.00 uur) en Excelsior-RKC (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 5 februari staan dan Cambuur-Ajax  (12.15 uur), Go Ahead Eagles-NEC, Feyenoord-PSV (beiden vanaf 14.3 uur) en FC Groningen-FC Twente (16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF vrijdagavond 3 februari (aftrap 21.00 uur) een thuiswedstrijd tegen Real Oviedo voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zondagmiddag 5 februari vanaf 14.00 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen Villareal CF B.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s