Films Nanuq en The Red Tent te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja worden woensdagavond 1 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, achtereenvolgens de films Nanuq en The Red Tent vertoond.

De documentaire Nanuq uit 2011 van de regisseur Jill Jones duurt achttien minuten, de film The Red Tent van regisseur Mikhail Kalatozov uit 1969 met onder meer Sean Connery en Peter Finch in de hoofdrollen duurt ruim tweeëneenhalf uur. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s