Negentiende speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de negentiende speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De negentiende competitieronde wordt zaterdagmiddag 28 januari om 16.30 uur in Eindhoven geopend met het duel tussen PSV en Go Ahead Eagles. Later die dag staan RKC-Emmen (18.25 uur), Heerenveen-Vitesse (20.00 uur), NEC-Sparta (eveneens aanvang 20.00 uur) en AZ-FC Utrecht (21.00 uur) op het programma.

Op zondag 29 januari staan dan FC Twente-Feyenoord  (12.15 uur), Excelsior-Ajax (14.30 uur),  Volendam-FC Groningen (eveneens 14.30 uur) en Cambuur-Fortuna Sittard (aanvang 16.45 uur) op de rol.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 29 januari (aftrap 18.30 uur) een uitwedstrijd tegen Gijon voor de Segunda División en komt het Andalusische Granada CF in dezelfde divisie zaterdagmiddag 28 januari vanaf 16.15 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen FC Andorra.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s