Show Legends of Las Vegas bij Fitzgerald´s Bar in Nerja

NERJA – De Britse zanger Johnny G treedt zaterdagavond 28 januari op bij Fitzgerald’s Bar, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja. Johnny G brengt daarbij zijn show ´Legends of Las Vegas´.

De toegangsprijs is vijftien euro per persoon aan de kassa (twaalf euro in de voorverkoop), de show begint rond 21.00 uur en duurt tot circa middernacht. Het vooraf reserveren van een plaats (via het telefoonnummer +34 951 550 585) wordt aanbevolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s