Midweekse speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de achttiende, midweekse, speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn deze week in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. De achttiende competitieronde wordt dinsdagavond 24 januari om 18.45 uur in Emmen geopend met het duel tussen Emmen en PSV. Om 21.00 uur spelen dan Sparta en RKC tegen elkaar in Rotterdam.

Woensdag 25 januari staan Go Ahead Eagles-AZ (aanvang 18.45 uur), Vitesse-FC Twente (eveneens 18.45 uur), Fortuna Sittard-Heerenveen (20.00 uur), FC Utrecht-Excelsior (21.00 uur) en Feyenoord-NEC (ook 21.00 uur) op de rol.

De serie wedstrijden wordt donderdagavond 26 januari afgesloten met de duels FC Groningen-Cambuur (18.45 uur) en Ajax-Volendam (21.00 uur).

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s