Granada CF houdt aansluiting met top na winst op UD Ibiza

GRANADA – In de Spaanse Segunda División heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF zaterdagavond 21 januari de aansluiting met de top behouden door in het eigen Los Cármenes-stdion hekkensluiter UD Ibiza gedecideerd met 2-0 terug te wijzen.

Granada kende zaterdagavond weinig moeite met de opponent en nam na twintig minuten spelen de leiding in de wedstrijd na een treffer van Victor Diáz Miguel. Negen minuten voor tijd verdubbelde Bryan Zaragoza Martínez de score: 2-0. Na 24 speelronden staat Granada nu op zesde plaats van de ranglijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s