Tweede ronde Nederlands bekervoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in de tweede ronde van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Woensdagavond 11 januari staat om 18.45 uur de wedstrijd Excelsior-AZ op de rol, om 21.00 uur gaat FC Den Bosch op eigen terrein de strijd aan met Ajax. Feyenoord speelt donderdagavond 12 januari om 21.00 uur tegen PEC Zwolle. Ook alle andere wedstrijden voor de bekerstrijd zijn (veelal samenvattingen) woensdag- en donderdagavond te zien bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s