Film ´Jerry & Marge go large´ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 11 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Jerry & Marge go large´ van de regisseur David Frankel vertoond.

Deze Amerikaanse productie uit 2022 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling. Hoofdrollen in deze film zijn er voor Bryan Cranston, Annette Bening en Rainn Wilson. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt ruim anderhalf uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s